Hyvää tekeviä kauppoja jo yli 400

Diiliin on saatu lisättyä kauppoja jo yli 400, joiden kautta tehdyistä ostoksista kerrytämme hyväntekeväisyyspottia.

Uusien lisättyjen kauppojen joukossa on paljon tunnettuja toimijoita ja pienempiäkin puoteja. Tunnetuista kaupoista mukaan on saatu esimerkiksi nämä viihdyttävät kaupat ja palvelut:

(siirry kauppaan logoa klikkaamalla)


suomalainen kirjakauppa

Suomalaisesta Kirjakaupasta löydät kirjoja kaikkiin käyttötarkoituksiin. Lisäksi myös toimistotarvikkeita, askarteluvälineitä ja oppikirjoja.


microsoft

Microsoftin kaupasta ohjelmistot, pelit ja laitteet näppärästi, sillä useat tuotteet pystyt lataamaan heti netistä.


elisa kirja

Elisa Kirjasta pääset kätevästi lataamaan kirjoja suoraan tablettiin ja puhelimeen, joten lukuhetkesi voi alkaa vaikka heti.


viaplay

Viaplaysta löytyy kaikille jotain, olit sitten penkkiurheilija tai koukussa uutuussarjoihin.


adlibris

Adlibris on noussut nopeasti Suomen suosituimpien kirjakauppojen joukkoon halvoilla hinnoillaan ja todella laajalla valikoimallaan.


 

Siitä vain valitsemaan itselle sopivaa tekemistä tai miksei myös lahjaksi läheiselle.

Koska monet kaupat sivuillamme on hieman tuntemattomampia suurelle yleisölle, niin tässä poimimiamme uusia lisättyjä kauppoja:

 


novita knits

Kudotko? Kutooko joku läheisesi? Novitan lankoja käyttävät Suomessa lähes kaikki harrastajat. Lisäksi voit tilata sivuilta Novitan lehden, jossa paljon vinkkejä ja ohjeita kutomiseen.


blue tomato

Blue Tomato on saksalainen laskettelu- ja lautailuvarusteita sekä katumuotia myyvä kauppa jolla on Euroopassa lukuisia myymälöitä. Suomalaisille asiakkaille löytyy täysin suomenkieliset sivut, josta löydät erittäin laajan valikoiman, edulliset hinnat ja jatkuvasti vaihtuvia tarjouksia.


ihanaiset

Ihanaiset on erikoistunut Muumituotteiden myyntiin ja kaupasta löytyykin lähes kaikki tutut tuotteet, sekä myös harvinaisempia keräilytuotteita.


laybag

LayBag tuli tämän vuoden kesällä tutuksi. Kyseessä on pieneen tilaan menevä löhötuoli, jonka voit helposti ottaa mukaan rannalle tai puistoon. Täyttäminen käy kätevästi heiluttamalla pussimaiseen tuoliin ilmaa ja ei muuta kuin löhöilemään.


mylook

MyLook on etelänaapurimme suurin kauneustuotteiden verkkokauppa, jonka suomalaiset sivut tarjoaa saman kattavan valikoiman ja edulliset hinnat.