Uusi Diili.fi on nyt avattu!

Uusi Diili.fi on täällä ja tällä kertaa tehdään yhdessä hyväntekeväisyyttä!

Tarkoituksena on siis kerätä rahaa hyväntekeväisyyteen shoppailemalla. Kuulostaa järjettömältä, mutta sitähän se ei ole. Kyse on siis siitä, että Diilissä listatut kaupat ovat sitoutuneet maksamaan sivujemme kautta tulleiden asiakkaiden tekemistä ostoksista meille niin sanottua provikkaa. Ja koska haluamme tehdä hyvää, niin osa provikasta laitetaan sivuston kehittämiseen ja osa laitetaan hyväntekeväisyyspottiin.

Sivuston kehittämiseen laitettava raha tulee siis menemään konkreettisesti tällä hetkellä siihen, että uusia kauppoja saadaam lisättyä sivuillemme mahdollisimman paljon, jotta teidän olisi helpompi löytää juuri omiin tarpeisiin sopiva nettikauppa mistä tarvittava tuote tai palvelu löytyy.

Koska sivusto on nyt vasta lanseerattu, tulee toki kestämään jonkin aikaa että ihmiset tänne löytävät ja toivon mukaan myös alkaisivat käyttää ostoksiinsa Diiliä. Tämän takia alussa keräämme pottia 1000 euroon asti ja kaikki saavat äänestää omasta mielestä parasta hyväntekeväisyyskohdetta. Kun tuo tuhannen euron maaginen raja alkaa lähestyä, poimimme eniten ääniä saaneet kohteet ja järjestämme niistä lisä-äänestyksen, jonka avulla saadaan selville Diili.fi:n historian ensimmäinen hyväntekeväisyyspotin lahjoituskohde.

Tavoitteenamme onkin, että saamme kasvatettua kävijämääräämme niin suureksi, että voisimme jakaa joka kuukausi kertyneet rahat eri kohteeseen, jolloin mahdollisimman moni pääsisi hyötymään Diilistä.

Käyttäjille Diilin käyttö on tehty niin helpoksi kuin suinkin mahdollista: ei turhia rekisteröitymisiä tai muita häiritseviä tekijöitä.  Sinun ei siis tarvitse huolehtia mistään muusta kuin siitä, että siirryt shoppailemaan meidän sivuston linkkien kautta.

Kuulostaako kaikki tämä liian hyvältä ollakseen totta? No hyvää se onkin, ja totta! Diili.fi:stä hyötyvät kaikki:

  • -Käyttäjälle, eli sinulle tulee hyvä mieli, sillä teet lahjoituksen hyväntekeväisyyteen (vaikkei se näy edes kukkarossasi).
  • -Tuotteita / palveluita myyvä kauppa saa todennäköisesti lisämyyntiä ja voivat hekin olla lahjoituksesta iloisia.
  • -Hyväntekeväisyyskohde hyödyntää lahjoituksesta saatavat rahat parhaaksi katsomallaan tavalla.
  • -Me Diilissä koemme olevamme etuoikeutettuja, sillä saamme olla antamassa lahjoituksia eri kohteille.

Kauppojen osalta lisämyynti voi jatkossa näkyä myös lahjoitussummien nousussa, sillä kaupat ovat valmiita jakamaan enemmän rahaa saadessaan lisää asiakkaita. Tämähän tarkoittaa tietty sitä, että saamme kasvatettua hyväntekeväisyyspottia nopeammin ja entistä suuremmaksi ja kaikki hyötyvät jälleen!

Ei siis muuta kuin hyviä shoppailuhetkiä!