Uusi tapa lahjoittaa

Diili.fi on täysin uusi tapa lahjoittaa hyväntekeväisyyteen ja täysin suomalainen palvelu.

Toimintaperiaatteemme on yksinkertainen:

  1. Siirry Diili.fi:n kautta haluamaasi nettikauppaan
  2. Osta kaupasta tuotteita tai palveluita
  3. Diili.fi maksaa rahaa hyväntekeväisyyteen

Diili.fi-käyttäjänä oleminen ei vaadi sinulta siis muuta, kuin sivujemme kautta ostoksille siirtymisen. Ei siis puuduttavia rekisteröitymisiä ja salasanojen unohtelua.

Jotta käyttäjämme saisivat lahjoitettua haluamiinsa hyväntekeväisyyskohteisiin, järjestämme jokaiseen lahjoituspottiin oman äänestyksen, jonka voittava kohde saa silloiseen lahjoituspottiin kerätyt varat.

Yhteystyökumppanimme maksavat tehtyistä ostoksista meille, joka mahdollistaa yhteisen potin kasvattamisen. Ja koska tämä tuo yhteistyökumppaneille lisää asiakkaita, haluavat ne myös palkita sen maksamalla sitä paremmin, mitä enemmän palvelumme kautta tehdään ostoksia. Toisin sanoen, pystymme kerryttämään pottia entistä nopeammin kun saamme enemmän käyttäjiä.

Tehdyistä ostoksista ei voida maksaa palkkiota heti, sillä yhteistyökumppanin on varauduttava siihen, että kauppa peruuntuu lain määräämän palautusoikeusajan aikana. Tällöin ei voida maksaa palkkiota, jolloin myöskään potti ei kasva. Näiden tilanteiden takia yhteistyökumppanit maksavat palkkiot yleensä noin kuukauden sisällä kaupan tekemisestä. Tästä johtuen pottia päivitetään kerran viikossa, jolloin saadaan viikon aikana maksetut palkkiot lisättyä pottiin.

Kerromme yhteistyökumppaniemme listauksessa ostoksista maksettavan lahjoituksen määrän. Tämä summa on keskimääräinen summa, mitä jokaisesta kauttamme maksetusta ostoksesta pystymme maksamaan lahjoituspottiin. Eli lahjoitamme ilmoitettua summaa enemmän rahaa, jos käyttäjän tekemät ostokset maksavat enemmän kuin keskimääräinen ostoskorin arvo.

Diili.fi  -sivustoa ylläpitää Sales United Oy (0995282-5)