Uutiset

Hitaasti mutta varmasti

Diilin käyttäjämäärät on lisääntyneet alkuvuoden aikana ja se on johtanut myös tehtyihin ostoksiin. Ostoksista on suurin osa tehty suomenkielisissä kaupoissa, mutta on joukkoon mahtunut myös ulkomaisia kauppoja.

Lahjoituspotti kasvaa siis vielä melko hitaasti näin alkuvaiheessa mutta kasvaa kuitenkin! Tämä johtuu pääasiassa siitä, että eri kaupoilla on erilaisia provisioiden maksuaikoja. Maksuajat vaihtelevat myytävistä tuotteista, sillä joidenkin kauppojen kohdalla on odotettava palautusajan loppumista ennen kuin Diilille voidaan maksaa tehdyistä ostoksista. Ei siis olisi taloudellisesti järkevää maksaa meille ennen kuin kauppa on täysin varma siitä, että tuotetta ei enää palauteta.

Nyt kun lahjoituspottiin on saatu ensimmäiset varmat rahat, lienee aika hieman kannustaa käyttäjiä äänestämään lahjoituskohdetta! Pääset äänestämään täältä.

 

Hyvää tekeviä kauppoja jo yli 400

Diiliin on saatu lisättyä kauppoja jo yli 400, joiden kautta tehdyistä ostoksista kerrytämme hyväntekeväisyyspottia.

Uusien lisättyjen kauppojen joukossa on paljon tunnettuja toimijoita ja pienempiäkin puoteja. Tunnetuista kaupoista mukaan on saatu esimerkiksi nämä viihdyttävät kaupat ja palvelut:

(siirry kauppaan logoa klikkaamalla)


suomalainen kirjakauppa

Suomalaisesta Kirjakaupasta löydät kirjoja kaikkiin käyttötarkoituksiin. Lisäksi myös toimistotarvikkeita, askarteluvälineitä ja oppikirjoja.


microsoft

Microsoftin kaupasta ohjelmistot, pelit ja laitteet näppärästi, sillä useat tuotteet pystyt lataamaan heti netistä.


elisa kirja

Elisa Kirjasta pääset kätevästi lataamaan kirjoja suoraan tablettiin ja puhelimeen, joten lukuhetkesi voi alkaa vaikka heti.


viaplay

Viaplaysta löytyy kaikille jotain, olit sitten penkkiurheilija tai koukussa uutuussarjoihin.


adlibris

Adlibris on noussut nopeasti Suomen suosituimpien kirjakauppojen joukkoon halvoilla hinnoillaan ja todella laajalla valikoimallaan.


 

Siitä vain valitsemaan itselle sopivaa tekemistä tai miksei myös lahjaksi läheiselle.

Koska monet kaupat sivuillamme on hieman tuntemattomampia suurelle yleisölle, niin tässä poimimiamme uusia lisättyjä kauppoja:

 


novita knits

Kudotko? Kutooko joku läheisesi? Novitan lankoja käyttävät Suomessa lähes kaikki harrastajat. Lisäksi voit tilata sivuilta Novitan lehden, jossa paljon vinkkejä ja ohjeita kutomiseen.


blue tomato

Blue Tomato on saksalainen laskettelu- ja lautailuvarusteita sekä katumuotia myyvä kauppa jolla on Euroopassa lukuisia myymälöitä. Suomalaisille asiakkaille löytyy täysin suomenkieliset sivut, josta löydät erittäin laajan valikoiman, edulliset hinnat ja jatkuvasti vaihtuvia tarjouksia.


ihanaiset

Ihanaiset on erikoistunut Muumituotteiden myyntiin ja kaupasta löytyykin lähes kaikki tutut tuotteet, sekä myös harvinaisempia keräilytuotteita.


laybag

LayBag tuli tämän vuoden kesällä tutuksi. Kyseessä on pieneen tilaan menevä löhötuoli, jonka voit helposti ottaa mukaan rannalle tai puistoon. Täyttäminen käy kätevästi heiluttamalla pussimaiseen tuoliin ilmaa ja ei muuta kuin löhöilemään.


mylook

MyLook on etelänaapurimme suurin kauneustuotteiden verkkokauppa, jonka suomalaiset sivut tarjoaa saman kattavan valikoiman ja edulliset hinnat.


Yli 150 kauppaa lisätty

Diiliin on lisätty avaamisen jälkeen jo yli 150 kauppaa lisää.

Tässä muutamia tunnetuimpia Diiliin lisättyjä uusia kauppoja:


hotels.com

Ehkä se tunnetuin hotellienvarauspalvelu. Erittäin luotettava ja saat sivuston kautta varatuista hotelleista aina kymmenennen yön veloituksetta.


tele finland

Liittymät, puhelimet, tabletit ja läppärit. Diili maksaa pottiin rahaa normaalisti 15,50€, paitsi laitteista määrä saattaa olla pienempi.


room21

Laadukas sisustuskauppa skandinaaviseen makuun. Kaikki tunnetuimmat kotimaiset merkit ja kattavasti muitakin pohjoismaisia laatumerkkejä.


mulletoi.com

Mitä erikoisimpia härveleitä ja lahjatavaroita myyvästä verkkokaupasta löydät kaikkea mitä et osaisi edes kuvitella olevan olemassa.


kokkiman

Kotikokin paratiisi. Täältä löytyy keittiöön ja ruoanlaittoon kaikki tarpeellinen laajasta valikoimasta. Delin puolelta löydät laadukkaat raaka-aineet kokkailuun.


Nämä ja paljon muita uusia kauppoja ja palveluita löydät jokaisesta kategoriasta ja kaikki kaupat lisäysjärjestyksessä etusivulta.

Ei siis muuta kuin shoppailemaan pottiin rahaa!

Uusi Diili.fi on nyt avattu!

Uusi Diili.fi on täällä ja tällä kertaa tehdään yhdessä hyväntekeväisyyttä!

Tarkoituksena on siis kerätä rahaa hyväntekeväisyyteen shoppailemalla. Kuulostaa järjettömältä, mutta sitähän se ei ole. Kyse on siis siitä, että Diilissä listatut kaupat ovat sitoutuneet maksamaan sivujemme kautta tulleiden asiakkaiden tekemistä ostoksista meille niin sanottua provikkaa. Ja koska haluamme tehdä hyvää, niin osa provikasta laitetaan sivuston kehittämiseen ja osa laitetaan hyväntekeväisyyspottiin.

Sivuston kehittämiseen laitettava raha tulee siis menemään konkreettisesti tällä hetkellä siihen, että uusia kauppoja saadaam lisättyä sivuillemme mahdollisimman paljon, jotta teidän olisi helpompi löytää juuri omiin tarpeisiin sopiva nettikauppa mistä tarvittava tuote tai palvelu löytyy.

Koska sivusto on nyt vasta lanseerattu, tulee toki kestämään jonkin aikaa että ihmiset tänne löytävät ja toivon mukaan myös alkaisivat käyttää ostoksiinsa Diiliä. Tämän takia alussa keräämme pottia 1000 euroon asti ja kaikki saavat äänestää omasta mielestä parasta hyväntekeväisyyskohdetta. Kun tuo tuhannen euron maaginen raja alkaa lähestyä, poimimme eniten ääniä saaneet kohteet ja järjestämme niistä lisä-äänestyksen, jonka avulla saadaan selville Diili.fi:n historian ensimmäinen hyväntekeväisyyspotin lahjoituskohde.

Tavoitteenamme onkin, että saamme kasvatettua kävijämääräämme niin suureksi, että voisimme jakaa joka kuukausi kertyneet rahat eri kohteeseen, jolloin mahdollisimman moni pääsisi hyötymään Diilistä.

Käyttäjille Diilin käyttö on tehty niin helpoksi kuin suinkin mahdollista: ei turhia rekisteröitymisiä tai muita häiritseviä tekijöitä.  Sinun ei siis tarvitse huolehtia mistään muusta kuin siitä, että siirryt shoppailemaan meidän sivuston linkkien kautta.

Kuulostaako kaikki tämä liian hyvältä ollakseen totta? No hyvää se onkin, ja totta! Diili.fi:stä hyötyvät kaikki:

  • -Käyttäjälle, eli sinulle tulee hyvä mieli, sillä teet lahjoituksen hyväntekeväisyyteen (vaikkei se näy edes kukkarossasi).
  • -Tuotteita / palveluita myyvä kauppa saa todennäköisesti lisämyyntiä ja voivat hekin olla lahjoituksesta iloisia.
  • -Hyväntekeväisyyskohde hyödyntää lahjoituksesta saatavat rahat parhaaksi katsomallaan tavalla.
  • -Me Diilissä koemme olevamme etuoikeutettuja, sillä saamme olla antamassa lahjoituksia eri kohteille.

Kauppojen osalta lisämyynti voi jatkossa näkyä myös lahjoitussummien nousussa, sillä kaupat ovat valmiita jakamaan enemmän rahaa saadessaan lisää asiakkaita. Tämähän tarkoittaa tietty sitä, että saamme kasvatettua hyväntekeväisyyspottia nopeammin ja entistä suuremmaksi ja kaikki hyötyvät jälleen!

Ei siis muuta kuin hyviä shoppailuhetkiä!